Leverandører af kassens opbygning

En kasse skal både bruge fundament, tag, vægge og meget mere, for at blive til en kasse – se her, hvilke samarbejdspartnere der har fået det til at ske!

Scandibyg logo

Scandi Byg er Danmarks største leverandør af industrielt fremstillet modulbyggeri til både offentlige og private bygherrer.

primær partner

Modulbyggeri

Hvorfor er modulbyggeri mere effektivt?

Med modulbyggeri kan vi bygge mere effektivt og opføre nye nabolag på rekordtid. Sådan sikrer vi også kortere støjperioder og mindre støv for naboerne af grunden. 

Modulerne produceres under kontrollerede forhold indendørs i tørre, opvarmede fabrikshaller. På denne måde sikrer vi trækonstruktionerne mv. mod vind og vejr, fjerner risiko for udfordringer med fugtskader og lignende i det færdige byggeri og sikrer høj ensartet kvalitet af byggerierne. 

Med Scandi Bygs optimerede modulbyggeri er modulerne stort set færdige, inden de forlader fabrikken. Sideløbende med produktionen af modulerne på fabrik forberedes selves byggepladsen, hvilket reducerer den samlede tid på byggepladsen markant – og dermed spares den samlede byggeproces for en masse tid. 

Frøslev Træ er Danmarks største lagerførende forhandler af trælastvarer. Virksomheden udvikler og producerer trævarer til brug i hus, have, byggeri og til boligindretning. 

primær partner

Træbyggeri

En åndbar konstruktion

Med træbyggeri kan vi bygge langtidsholdbare boliger, med et sundere indeklima og lavere klimapåvirkning. Træ er lige nu det byggemateriale, som vi har mest erfaring med, der samtidig udleder mindst CO2 i forhold til klassiske byggematerialer, som beton eller mursten.

Mindre CO2 end beton

Med træ som byggesten kan vi udlede mindre CO2. Med beton udledes CO2 i produktionen af materialet. Med træ lagres CO2‘en i materialet, og udledes først igen, når bygningen rives ned. Når den udledes, kan man genbruge træet, og i mellemtiden kan man plante nye træer, så vi sikrer at regnskabet i skoven går op.

Længere holdbarhed

Trækonstruktioner er en af de ældste byggetraditioner og holder i flere tilfælde i hundredevis af år. At bygge med træ er altså en holdbar og sikker løsning, som man særligt i Norge og Sverige har god erfaring med – også i moderne tider.

Sundere indeklima

Når vi erstatter klassiske betonvægge med trækonstruktioner, skaber vi en åndbar konstruktion. Frem for at lukke os inde i en kasse, der kræver store ventilationssystemer, kan vi med en kombination af træbyggeri og ventilationsvinduer, sikre et mere naturligt og sundt indeklima.

BAYO.S skruefundamenter er et innovativt fundamentsystem, som fjerner behovet for støbning med beton eller nedramning af pæle, ved nybygning eller til-/ombygning.

primær partner

Skruefundamenter

Intet gravearbejde – ingen beton

Skruefundamenter er fremtidens fundament til mere klimavenligt byggeri. Med skruefundamenter kan man tidsoptimere, ved ikke at skulle grave i jorden først for at støbe med beton eller lignende – og så sparer man også betonet. Samtidig påvirkes den omkringliggende jordkvalitet og liv mindre, og man kan etablere huse på flere forskellige jordtyper.

BGreen-it grønne tagløsninger er et komplet system til både ekstensive og intensive grønne tage, taghaver og tagterrasser. 

“Vi tilbyder professionel rådgivning under hele processen, lige fra den indledende planlægning til detailprojektering og anlægsfasen.”

primær partner

Byggros

”Vi skaber grønne løsninger til byggeri og anlæg”

En klimavenlig løsning

Sedumtage er en moderne og klimavenlig tagløsning, der kan optage op mod 50-80 % af den regn, der falder på taget og dermed mindske afledningen af regnvand til kloaksystemet. Desuden er sedum med til at regulere luftfugtigheden og renser luften for støv og andre skadelige partikler.

j

Stor designfrihed

Et grønt tag med sedumbeplantning er den klassiske løsning, men med BGreen-it tagkoncept har du stor frihed i designfasen. Det har systemopbygninger til at kunne etablere taghaver og tagterrasser, der opfylder de samme ønsker og behov, som man har til haver i terræn. 

Øget biodiversitet

De grønne tage er med til at skabe grønne åndehuller, for både mennesker og dyr. De sedumbeplantede tage er med til at forbedre livsvilkårene for en lang række af de insekter, som ellers er truede i tæt bebyggede områder. På den måde bliver de grønne tage en vigtig faktor for biodiversiteten.

Hos Buus A/S udfører man alt inden for professionelt anlægsgartnerarbejde – både til private kunder, kommuner og offentlige institutioner samt erhvervsvirksomheder.

primær partner

Montering af sedumtag

Græs på taget

Buus’ anlægsgartnere og brolæggere besidder alle de nødvendige fagkompetencer og tekniske færdigheder til at kunne løse anlægsopgaver, kloakarbejde og entrepriser af alle størrelser.

Hvad enten det gælder pleje af etablerede grønne områder, renovering af kloakanlæg, konstruktion af sedumtage og haveanlæg eller flise- og brolægningsopgaver, hjælper de med at finde den helt rigtige løsning, som både byggeteknisk og arkitektonisk passer til dine behov og ønsker.

KOMPROMENT er en af Danmarks største leverandører af tagløsninger og dertil hørende montagesystemer. Løsninger til taget i absolut højeste klasse, når det gælder æstetisk, smuk formgivning af de enkelte tagprodukter. 

primær partner

Skifer & tegl

Vedligeholdelsesfrie facader

Et holdbart materiale

Med fokus på robusthed, vedligeholdelsesfrihed og lang levetid, leverer Komproment facader der holder længere, så du kan udskifte mindre.

Unikke udtryk

Med skifer eller tegl får din bolig et unikt udtryk, med mere naturlige materialer, hvor man har et lavere materialeforbrug end i traditionel opmuret facade.

Modulerbare tilføjelser

Med facader af tegl eller skifer behøver du ikke at skifte hele taget eller store dele, når en enkelt sten falder fra. Systemet er designet til adskillelse, så vedligeholdelsen bliver meget nemmere.

Alle STEICO produkter kendetegnes ved at de er miljøvenlige, produceret af bæredygtige råvarer og omkostningseffektive, fordi produktionen fokuserer på bevarelse af ressourcerne.

primær partner

Træuldsisolering

Markedsledende inden for træfiberisoleringsmaterialer og konstruktionssystemer.

STEICO tilbyder sine kunder byggematerialer fremstillet af bæredygtige råvarer, og har i sin 30-årige historie været i stand til at positionere sig som en totalleverandør af naturlige byggeprodukter til husbyggerier, renovering og efterisolering. Som eneste producent tilbyder STEICO et integreret isolerings- og konstruktionssystem, der er tilpasset hinanden.

De naturlige materialer bidrager ikke kun til bygningens levetid, men giver også et biologisk godt indeklima i bygningen. STEICO tilbyder det rigtige produkt til næsten alle anvendelser i træ og innovativ konstruktion.

LivingBetter skaber værdi for boligforeninger, entreprenører og beboere, med sund og naturlig ventilation, der sænker energiforbruget.

“Vi løser byggeriets udfordringer med dårligt indeklima og for høj tæthed – både i renoveringer og nybyggeri.”

primær partner

Hvordan fungerer et ventilationsvindue fra LivingBetter?

Frisk luft fra naturen

Med LivingBetter-løsningen bruger man frisk luft fra naturen til at skabe et sundere indeklima.

Varmepumpe

 LivingBetter-løsningen betyder, at det hele er koblet sammen med husets energiforsyning; varmepumpen, som skaber genindvinding. Den fugtige luft bruges til at sende varme ud til ex. gulvvarme og brugsvand, og skaber et cirkulært energiforbrug. Så sparer du forhåbentlig også lidt på den regning.

Gamle tricks & cirkulation

Det gamle russervindue havde huller i glasset, så man udnyttede den varme luft, der stiger til vejrs. I de moderne vinduer er der i stedet lavet vinduesventiler i rammen.

NPI specialiserer sig i træbaserede pladeprodukter og kan stort set tilbyde alle de pladeprodukter, en tømmerhandel kunne komme i tanke om.

primær partner

Bredt vareudvalg af pladematerialer til byggeriet

“Hos NPI har vi sat os det mål at være den førende specialgrossist inden for plader”

I september 2002 startede Theis G. Larsen og Michael Schram virksomheden NPI – Nordisk Pladeimport A/S. Målet var at etablere en mindre virksomhed med høj fleksibilitet, således at kundeservicen altid var i top. Kunden er det centrale fokuspunkt i NPI’s hverdag, og de går meget op i at levere kvalitetsvarer – til tiden.

I dag har NPI en stærk position på markedet og leverer det bedste sortiment importeret fra hele verden.