Montering, administration & sikkerhed

Planlægning og kyndig vejledning skal der til, når et projekt skal op at stå. Det er følgende samarbejdspartnere, der har stået for alt fra projektstyring og byggeri til sikkerhed omkring huset. 

DAHUA leverer sikkerhedsløsninger, i form af alarmer og kameraovervågning.

Primær partner

Fremtidens teknologi

Til din sikkerhed

DAHUA er et verdensledende firma inden for moderne videoovervågningsløsninger og baserer sig på teknologisk innovation. Det betyder, at DAHUA er en virksomhed i kontinuerlig udvikling og hele tiden søger de nye og bedste løsninger, til en moderne verden.

Fabulas er bygherre, der bygger moderne bofællesskaber, med træhuse i moduler.

Visionen er at bygge sociale nabolag, med stort fælleshus, tæt på naturen. Derudover mener man, at den typiske familiebolig bør blive så klimavenlig som muligt.

Derfor er koncepterne for Fabulas’ materialer og metoder i byggeriet, dem man gerne vil vise frem i Klimakassen.

Primær partner

Bygherre

Nabolag med mennesker, natur og klima i centrum

Den mere klimavenlige bolig

Hos Fabulas mener man at det bør være en selvfølge, at vi i nybyggeri bygger så CO2-neutralt som muligt. Man ønsker at bygge med de sundeste og mest attraktive processer, metoder og materialer, for at sænke aftrykket på klimaet.

City Rewilding og biodiversitet

“Vi trives bedst, når vi bor tæt på naturen. Når vi har udsigt til noget grønt fra køkkenvinduet eller bor i gå-distance fra skoven.” Derfor ønsker Fabulas at inkludere så meget grønt som muligt, både eksisterende og nyt, i deres nabolag.

Det moderne bofællesskab

 Er mødet mellem det selvgroede øko-samfund og det klassiske villakvarter. Et bymiljø med plads til aktive og kreative fællesskaber, samt inspirerende og grønne omgivelser, der skaber mere tid, liv og trivsel i hverdagen.

Scandibyg logo

Med AJ Sikring som elektriker, får du en kompetent og professionel samarbejdspartner til dit el-arbejde.

Primær partner

AJ Sikring og Teknik

El-installationer for erhverv

Hos AJ Sikring og Teknik lægger man stor vægt på god service og høj kvalitet. Deres eksperter er specialiserede inden for el-installationer til erhverv af alle størrelser.

Deres mission er at levere kvalitetssikrede løsninger, gennem et team af veluddannede og professionelle elektrikere, der elsker deres arbejde.

AJ Sikring og Teknik er ISO-certificerede, og medlem af Sikkerhedsbranchen og TEKNIQ. Således er der garanti for, at jeres el-installationer holder mange år frem i tiden.

“Vi er rådgivende ingeniører inden for bærende konstruktioner og med speciale inden for nybyggeri, renovering og transformering.”

Primær partner

HELHEDSLØSNINGER GENNEM FAGLIG DYBDE

Kompetencebaseret rådgivning.

Speciale inden for nybyggeri

Tværfaglig projektstyring.

Social og miljømæssig ansvarlighed

Arbejder aktivt med at mindske de miljøpåvirkninger, der er forbundet med de bærende konstruktioner.

Speciale i træ som byggemateriale

Samler og udvikler deres akkumulerede viden og erfaringer.

Beslag til nordiske vinduer og døre.

Primær partner

Beslag til vinduer og døre

Totalleverandør af låse, beslag og tilbehør til vindues– og dørfabrikker i hele Norden.

GU SKANDI A/S er et selskab i Gretsch-Unitas Gruppen og er totalleverandør af låse, beslag og tilbehør til vindues– og dør-fabrikker i hele Norden. De er erfarne med vilkårene og udfordringerne for de nordiske fabrikker og de stiller deres viden, erfaring, kreativitet, projekt- og logistikstyring til rådighed for deres kunder, så man sammen kan sikre, at der også langt ind i fremtiden vil blive produceret vinduer og døre på fabrikker i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Uponor infra A/S er en førende international leverandør af plastrørsystemer. Uponor Infrastruktur har mere end 100 års erfaring og ekspertise i plastproduktion, med et stort fokus på sikkerhed, kvalitet og innovation.

Primær partner

Wehomini renseanlæg

Uponors forskellige renseanlæg foretager en biologisk/kemisk behandling af alt spildevand fra det enkelte familie hus til det mindre bysamfund.

Biologisk renseanlæg med højeste sikkerhed for miljøet

Renseanlæggene er fremstillet til at kunne opfylde myndighedernes krav til et højt beskyttelsesniveau. Renseanlæget er et biologisk-kemisk, aktiv-slam renseanlæg til rensning af normalt husspildevand.

Ledes til renseanlægget uden forbehandling

Alt spildevand ledes til renseanlægget uden forbehandling, og det er derfor ikke nødvendigt med en bundfældningstank. Renseanlægget behandler og renser en vis mængde spildevand på én gang.

Nedbryder organisk materiale i spildevandet

Oprensningen er baseret på en biologisk-kemisk proces, hvilket betyder, at mikroorganismerne i det aktive slam nedbryder organisk materiale i spildevandet.

DOKK16 leverer unikke A-Z løsninger til byggeri og erhvervsindretning, med design og levetid i fokus.

Primær partner

Eksperter inden for erhvervsbyggeri og -indretning

Fra klassisk design til nye tendenser

Hos DOKK16 er de eksperter inden for erhvervsbyggeri og -indretning og leverer unikke A-Z løsninger med design og levetid i fokus. De brænder for at være din sparringspartner og problemknuser og for at realisere dine visioner og idéer undervejs i processen.

Hos DOKK16 sætter man en ære i at se de store og små sammenhænge, så man opnår den mest optimale løsning for netop dit projekt – tilpasset dine visioner og dit budget.

DOKK16 hjælper med at realisere dine byggevisioner og indretningsidéer. Sammen skaber man gennemtænkte resultater med rum, der langt ind i fremtiden gør en forskel for virksomheder og deres medarbejdere. 

“For os handler det om at skabe bygningsværker, der er bygget ordentligt og fungerer. Bygninger der viser sig ærligt frem og står ved hvad de er.”

Primær partner

P+P Arkitekter

Designer på et fundament af samfundsmæssig solidaritet og social ansvarlighed, som har til formål at skabe arkitektonisk kvalitet, robuste og fremtidssikrede boliger for alle.

Den gode bolig

P+P Arkitekter bygger videre på deres nordiske tradition for at bygge ordentlige boliger, for almindelige mennesker. “Vi, som arkitekter, har en særlig forpligtelse til at tegne ikke bare æstetiske og funktionelle, men også socialt og økonomisk bæredygtige boliger.”

Fremtidig bæredygtighed

Den bæredygtige udvikling skal starte hos os selv. Derfor har P+P Arkitekter igangsat flere tiltag på tegnestuen for at skabe en mere bæredygtig hverdag. 

Empati, hjemlighed og fællesskab

P+P Arkitekter har lang erfaring med at tegne byggeri inden for omsorgssektoren. For dem er det vigtigt altid at gå empatisk til værks og at sætte sig i den ældres sted. Hvordan er det at bo her? Er lysindfald og akustik optimal for en med dårligt syn og nedsat hørelse? Og er vinduerne placeret rigtigt, så man kan se andet end himmel ud af dem, når man sidder i sin lænestol eller ligger i sin seng?

“Vi har en bred faglig ekspertise og erfaring. Vores arbejdsfelt omfatter blandt andet boliger, uddannelsesinstitutioner, skoler, børnehaver og firmadomiciler.” 

Partner

“Vi kan tage hånd om hele byggeprocessen.
Fra de første idéer til det endelige byggeri står færdigt.”

Gennemtænkt arkitektur til tiden

Arkitektur er i Signatur arkitekters optik ikke kun et spørgsmål om æstetik og smukke rammer. For dem er høj brugsværdi, anvendelsesmuligheder, fleksibilitet, funktionalitet og bæredygtighed, ligeså vigtigt at tænke ind fra byggeriets start. 

Det er vigtigt for Signatur arkitekter at forstå dit byggeri, inden der overhovedet sættes en streg på papiret. Det vil sige – hvilken dagligdag skal bygningerne danne ramme om? Hvem skal bo, arbejde eller gå i skole her? Hvilke roller skal dit byggeri i det hele taget spille i det liv, der skal leves? Det er overvejelser, de bringer ind i dit projekt, så du får gennemtænkt, funktionel arkitektur.

LE34 er Danmarks største rådgivende landinspektørfirma. Fra deres 26 kontorer i Norden er de hver dag med til at vise vejen for fremtidens store anlægs-, klima- og infrastrukturprojekter.

Primær partner

LE34 VISER VEJEN

LE34 er til stede lokalt, nationalt og globalt. Til lands, til vands og i luften. Det gør dem indsigtsfulde i lokale forhold og deres relation til de globale. Det gør dem stabile, agile og giver overblik. Og det sikrer, at de altid er lige i nærheden af deres kunder, uanset opgavens størrelse og geografi.

Specialister i byudvikling

LE34 rådgiver om alle faser af byudvikling, fra udarbejdelse af lokalplaner til ejendomsdannelse og udstykning af byggefelter. LE34 kender planloven ud og ind og kan håndtere alt det nødvendige forarbejde, samt gennemføre afsætning af skel og byggeri.  

CSR - "vi ta­ger vo­res an­svar al­vor­ligt"

LE34 involverer sig aktivt i Verdensbankens indsatser og arbejder målrettet for at bidrage til indfrielsen af FN’s udviklingsmål. De arbejder hver dag for at identificere områder, hvor LE34 kan være med til at bekæmpe verdens udfordringer, fordi de mener, at deres faglighed forpligter.

ISO-cer­ti­fi­ce­ring

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at deres arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav. 

Griffel arkitektur er etableret i 2017. Jeg er udannet fra Aarhus Arkitektskole i 2002 og har gennem mit arbejde som arkitekt på tegnestuer i ind- og udland samt diverse freelance-opgaver og arkitektkonkurrencer opbygget en solid erfaring og faglig kompetence.

Partner

God arkitektur kan være med til at gøre verden til et bedre sted at leve, intet mindre.

Svante Griffel – Arkitekt MAA

Jeg er drevet af en stærk ambition om at skabe nutidig, original og vedkommende arkitektur, som kan tilføje værdi til både bygherren, brugeren og omgivelserne. Mine projekter er baseret på en grundig analyse af den konkrete opgaves indhold og problemstillinger, bygherrens ønsker og behov samt byggegrundens og kontekstens karakter, kvaliteter og udfordringer. Bæredygtighed er et helt grundlæggende parameter i moderne og tidsvarende byggeri og jeg stræber altid efter at tænke de bæredygtige tiltag ind i projektet fra start, så de bliver en integreret del af byggeriet og dens arkitektoniske udtryk.

Convia er en rådgivende ingeniørvirksomhed med stærke kompetencer indenfor energiløsninger. Som jeres professionelle samarbejdspartner yder Convia kvalificeret rådgivning om vejen til optimalt og bæredygtigt byggeri.

Partner

Vejen til optimale løsninger

Specialiseret ingeniørvirksomhed

Med stor viden om de nyeste tendenser og løsninger inden for mere bæredygtigt byggeri, rådgiver Convia om energiløsninger og energioptimering. De tilbyder kvalificeret rådgivning og stiller deres ydelser og viden til rådighed for jeres projekt.

En troværdig samarbejdspartner

“Vi siger det vi gør – og vi møder hver kunde og hvert projekt med stor seriøsitet og engagement. Vi tør stille de kritiske spørgsmål og udfordre konstruktivt. Det gør vi, fordi vi ønsker at levere de mest optimale og kvalificerede løsninger, der tager afsæt i det konkrete projekt og kundens behov.”

Optimalt byggeri

Der lever op til både bygherrens krav og ønsker og de lovmæssige krav til energiforbrug, miljørigtighed og ressourceudnyttelse. Convia kortlægger løsninger, der optimerer, kvalitetssikrer og udvikler projektet – fra idéfasen over anlægsfasen til driftsfasen.

Vi er din kvalitetsbevidste tømrer i Jylland med fokus på kundetilfredshed. – Alt i nybyg og renovering.

Med Østerby Træ som din tømrer sikres du at komme i mål med dine ideer og projekter.

Partner

Nybyg og renovering – specialist i træterrasser

Din tømrer i Silkeborg

Østerby Træ har specialiseret sig i etablering af træterrasser i alle størrelser, former og træsorter.Med et stærkt fokus på kvalitet og finish sørger de for en terrasse med et flot udtryk og lang holdbarhed, til en fornuftig pris. Med Østerby Træ som partner sikres du at komme i mål med dine ideer og projekter, ligegyldigt om opgaven er et større nybyg, renoveringsprojekter, mindre vedligeholdelsesopgaver eller specialopgaver. De hjælper med fra starten af dit projekt, uanset om det er en tagudskiftning, ny carport eller nye gulve i huset.

Østerby Træ deler gerne ud af deres mange års erfaring og hjælper til med ideer og forslag til løsninger.

iLOQ er en førende udvikler af digitale tjenester og softwareløsninger, som forvandler bygninger til moderne beboelsesmiljøer. Med iLOQ HOME låser vi op for samfundets efterspørgsel efter mere bæredygtige, sikrere og smartere måder at bo på.

Primær partner

Intelligente låsesystemer til alle områder

Selvdrevet låsesystem

iLOQ er det første elektroniske låsesystem i verden, som driver sig selv ved at generere elektricitet fra nøgleindsættelsen. Dets programmerbare låse og nøgler kan derfor fungere uden batterier eller kabler. 

Bæredygtig adgangsstyring med energihøstende teknologi

I to årtier har iLOQ været førende inden for innovativ batterifri teknologi, der opsamler energi fra vores omgivelser for at give dig de mest fleksible, skalerbare, smarte og bæredygtige adgangsløsninger.

Miljøprogram

Da vores låse og nøgler er fuldt om programmerbare, kan de returneres til deres fabrikstilstand og genbruges i et andet system. De fleste af vores indpakningsmaterialer kan genanvendes. Låsecylindre, nøgler, beslag, monteringsmaterialer og drejegreb kan også genbruges som metalaffald.

Egedal Låseservice tilbyder professionelle, skræddersyede låse- og sikringsløsninger til private og erhverv.

Vores kompetente låsesmede sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde til aftalt tid og pris.

Vi har mange års erfaring, og vi rådgiver dig grundigt.

Primær partner

Vi leverer skræddersyede låsesystemer og sikringsløsninger på alle niveauer.

Du kan trygt lukke din låsesmed ind.

Hos Egedal Låse passer vi på vores kunder – både når det handler om akut døgnvagt og traditionel låseservice.

Vores låsemontører er alle veluddannede, kompetente og ærekære omkring deres arbejde. Vi efteruddanner os løbende, så vi er helt opdateret indenfor nyeste låsetrends og -teknikker.

Du kan derfor være sikker på, at vi rådgiver dig helt ned i detaljen omkring de forskellige muligheder og udgifter. Samtidig udfører vi selve låsearbejdet omhyggeligt med henblik på at sikre et flot og æstetisk resultat.

Vi håndterer alle former for låse- og sikringsløsninger herunder adgangskontrol, mekaniske og elektroniske sikringsløsninger m.v.

Mekaniske og elektroniske låse – Adgangskontrol – Værdiopbevaring – Nøglebokse – Dørgreb – Dørpumper.
Vi tilbyder også gratis sikkerhedstjek af dine eksisterende låse.