Partnere der leverer indholdet

 

Inde i kassen skal der naturligvis fyldes ud med gulve, inventar, badeværelse og meget mere – se her, hvem der har leveret kassens indhold.

“Vi er stolte af at være de første i Danmark med 100% omtanke for bæredygtige badeværelser.”

Primær partner

Fabriksfremstillede badeværelser

Leverandør af dansk, konkurrencedygtig kvalitetsproduktion

DK bad har et kompromisløst fokus på bæredygtighed som konkurrenceparameter og arbejder med flere af FN’s verdensmål; særligt ansvarlig forbrug og produktion. De skaber innovative badeværelser og deler gerne deres viden videre, i et kompetent samarbejde med deres kunder.

DK bad leverer en høj kvalitet og producerer efter principperne ISO 9001 og 14001. Samtidig arbejder de efter lean principperne. De går målrettet efter en høj leveringssikkerhed og har en stor produktionsvolumen, der gør dem til en fleksibel og stabil leverandør, med hurtig og præcis levering.

Orbital Showers ønsker at påvirke samfundet positivt, ved at designe smartere løsninger på verdens vandproblemer.

De leverer deres Orbital Shower-system til Klimakassen, som recirkulerer nogle få liter vand ved ensartet gennemstrømning, tryk og temperatur.

 

Primær partner

Cirkulært brusesystem

“Vi tror på at gentænke og genbruge”

Det meste af det rene vand vi bruger ender i afløbet. Vidste du fx., at en person i Danmark bruger cirka 100 liter vand på at tage brusebad hver dag?

Spar på din og verdens forbrugsregning

Du kan spare op til 90 % vand og op til 80 % energi med Orbital Shower-systemet, som genrbuger det rene vand, fremfor at lade det gå til spilde.

Sådan virker det

Mens du er i brusebad, evaluerer sensorer i Orbital Shower vandkvaliteten 20 gange i sekundet og filtrerer effektivt det vand væk, der er for snavset til at blive genbrugt.

Lyden af fremtiden

Når systemet renser og recirkulerer vandet, har Orbital Shower en behagelig, rensende lyd på cirka 41 dB. Det er cirka samme niveau som en standardopvaskemaskine. Så ved du, at dit vand er ved at blive renset i realtid. Det er lyden af din smarte bruser.

SG tilbyder et stort udvalg af energibesparende LED-armaturer. Som en stor og seriøs aktør på det norske belysningsmarked, erkender SG sit miljømæssige ansvar.

“Vi stræber efter at lave kvalitetsprodukter med lang levetid, som mindsker affald og forbrug af råvarer.”

Primær partner

Belysning

Passion for lighting

SG Armaturen er specialist på belysning til bolig- og projektmarkedet, og deres produkter er det foretrukne valg for branchefolk som el-grossister, installatører, arkitekter og belysningskonsulenter.

Virksomheden blev etableret i 1990 og er et helejet norsk selskab. De har datterselskaber i Sverige, Danmark, Finland, Benelux, Frankrig, Tyskland, Østrig og UK, samt en række globale distributører. SG Armaturen har også egne fabrikker i både Danmark og Kina, med over 600 ansatte tilsammen.

SG Armaturen er medlem af RENAS. En organisation som på vegne af medlemsvirksomhederne administrerer en landsdækkende indsamlings- og behandlingsordning for industrielt elektronisk affald.

Fremstiller moderne køkkener, der lever op til de højeste standarder for kvalitet, funktionalitet, holdbarhed, design og mere bæredygtighed.

Häckers køkkener leveres i Danmark af Bessmann.

Partner

Moderne familievirksomhed

Natur i æstetikken & produktionen

Fremtidens køkken fra Häcker, leveret af Bessmann.

Landtidsholdbare materialer

Häcker bygger med et klart mål om, at dit køkken skal holde hele livet. Det betyder kvalitet og funktionalitet.

Ansvarlig produktion

Hos Häcker tager man ansvar for egen produktion og arbejder hele tiden på at optimere, så man udleder så lidt CO2 i  produktionen som muligt og kan opnå en kulstofsneutral køkkenproduktion.

Ansvar og respekt for naturen

Häcker er en tysk, familieejet virksomhed, hvor man bl.a. genplanter træer, buske og vild flora og benytter sig af 55% grøn elektricitet.

Dansk producent og leverandør af akustisk underlag til boligen.

Primær partner

Firstmovers på trinlydsdæmpende underlag

Din boligs fremtidsikrede valg

Scan Underlay laver underlag af genanvendt materiale fra udtjente bildæk, som kan genanvendes igen efter brug. Her er miljøfodsporet på produkterne det vigtigste, men uden at gå på kompromis med kvalitet eller pris. Derfor er der både lige så lang levetid som i selve din bolig og et lavt CO2-aftryk i produktionen af produktet.

Troldtekt leverer akustikplader af naturmaterialer.

Troldtekts lydabsorberende egenskaber sikrer god akustik i arkitekturen.

Materialet har en naturlig styrke, tåler fugtige omgivelser og giver samtidig en effektiv brandsikring.

primær partner

Troldtekt

En førende og foretrukken løsning til at sikre god akustik i boliger og andre typer byggeri.

Strategisk fokus

Siden 2012 har de cirkulære designprincipper i Cradle to Cradle været omdrejningspunkt for Troldtekts forretningsstrategi. Målet med Cradle to Cradle er, at produkter designes til en cirkulær økonomi. Troldtekt arbejder strategisk med materialesundhed, vedvarende energi, genanvendelse, social ansvarlighed og vand. 

Sundere indeklima

Troldtekts vision er at være trendsætter inden for intelligente akustikløsninger til et sundt og holdbart indeklima. Derfor udvikler virksomheden løbende nye produkter til arkitekturen. Et eksempel er Troldtekt akustikplader baseret på cementtypen FUTURECEM™. Pladerne optager mere CO2, end de udleder under produktionen.

Certificeret træ

Dansk træ og cement er råvarerne i Troldtekt træbeton. I produktionen indgår udelukkende certificeret træ. Som kunde kan du selv vælge, om dine Troldtekt akustikplader skal være FSC®-certificerede (FSC®C115450) eller PEFC™-certificerede.

Som den første producent har Auro udviklet økologisk vægmaling, lermaling og silikatmaling med professionelle egenskaber, der er 100% fri for syntetisk kemi. 

primær partner

Passion for natural paints

Kvalitet ude & inde. Uden mikroplast & miljøgift.

Navnet AURO står for den bevidste indretningsstil i harmoni med naturen. Deres naturlige, plantebaserede og økologiske maling og træbeskyttelse, samt de tilhørende pleje- og rengøringsmidler, beskytter og forskønner boligen, træværket og facaderne helt uden syntetiske opløsningsmidler eller skadestoffer.

Som branchens økologiske foregangsvirksomhed tilbyder de bionedbrydelig maling, lak og lasurer såvel som olie, voks, rengørings- og plejemidler af naturlige råstoffer.

AURO-rester kan modsat miljømærket maling, der skal sorteres som giftigt affald, komposteres eller smides ud sammen med husholdningsaffaldet. Miljømærkerne stiller nemlig ingen krav om naturlige indholdsstoffer, bionedbrydelighed, økologi, CO2-neutralitet eller afgasning til indeklima. Det ønsker AURO at lave om på.

 

Specialist inden for elektrisk og digital infrastruktur, samt leverandør af alt fra smart home opsætninger til stik og fordelingstavler.

primær partner

Legrand

Oplev det tilsluttede hjem

Moderne løsninger

I dag skal en elektrisk infrastruktur leve op til moderne behov, grønne energikilder og tilkobling af el-biler samt el-cykler.

Gør livet smartere

Skab en lettere og mere komfortabel hverdag med de ideelle smart-løsninger til elektronikken i dit hjem.

Et sikkert hjem

Systemerne er sikrede mod lynnedslag, strømsvigt m.v., så du kan føle dig sikker i at alle alarmer, adgangskontrol, m.v. virker optimalt.

Vandhanen, der kan det hele

100°C kogende og afkølet vand med blid brus

”Med Quooker får du både varmt, koldt, kogende og vand med brus fra samme hane”

Primær partner

Quooker giver værdi til dig og dit køkken

Quooker er den originale kogende vandhane. Med Quooker sparer du både tid, plads, vand og strøm. Og med CUBE køleenhed får du afkølet vand med og uden brus.

Bæredygtighed er en del af vores DNA

  • Energieffektiv med kun 10W i stand-by energi
  • Energimærket A med patenteret vakuumisolering
  • Et farvel til vandspild og vand på plastikflasker
  • Nem, cirkulær beholderombytning (SWOP)
  • Let at servicere, hvilket sikrer lang levetid
  • Genopfyldning og genbrug af CO2 flasker

Læs mere her: quooker.dk/baeredygtighed

Timberman leverer gulve med en mere simpel og ansvarlig produktion, der sikrer et lavere klimaaftryk. Som virksomhed har Timerman kvalitet og ansvarlighed som ledestjerne. 

primær partner

WICANDERS KORKGULVE

Wicanders korkgulve er gulve med mange fordele

Korkgulve

Kork er et naturligt materiale, der fremstilles af barken fra korkegetræer. Barken høstes med håndkraft, så man ikke skader træerne. Efter 9 år er barken igen klar til at blive høstet – og dette kan gøres 16-19 gange i løbet af træets levetid. Det betyder, at træet optager mere CO2, end der udledes i forbindelse med produktion af gulvene. Dette gør korken til et mere miljøvenligt materialevalg.

Akustikgulv

Den integrerede kork giver en god gangkomfort, føles lunt og forbedrer akustikken i rummet. Materialevalget og teknikken bag korkgulvet gør det blødere end mange andre gulvtyper, hvilket gør det affjedrende at gå på. Derfor er et korkgulv oplagt i rum, hvor belastningen af fødder og ben er stor.

Certificerede materialer

Alle Wicanders korkgulve er CE-mærket. CE-mærkningen er din sikkerhed for, at korkgulvene er funktionsdygtige og fri for allergifremkaldende stoffer. Derudover er gulvene godkendt af flere anerkendte miljø- og indeklimamærker, herunder EPD, Greenguard, Daskork og Green Tag.