Mærk effekten af
fremtidens byggeri

Klimakassen

Et hus der skal opleves

Vi bygger Klimakassen for at samle data og vise vores mere klimavenlige byggemetoder frem. Derfor er det vigtigt for os, at huset både bliver brugt i det daglige og vist frem for alle interesserede. Klimakassen er et hus, der skal opleves. Derfor bliver det både muligt at benytte og besøge det som showroom, kommunen vil benytte det som kontorplads og man kan booke sig ind på at bruge huset til private arrangementer.

Et showroom

Klimakassen er et interaktivt showroom, da det vi viser frem er hvad selve huset består af – dets gulve, vægge, vinduer og alt det andet. Et showroom du ikke bare kan se, men også mærke og benytte dig af som udlejningslokale, kontordage eller lignende.

Mødelokaler

Frederikssund Kommune vil have faste kontordage i Klimakassen for at være tæt på projekterne i Vinge. Her vil man også kunne henvende sig med spørgsmål omkring områdets projekter og udvikling.

Åbent Hus

Ligesom vi kommer til at holde åbent hus i Klimakassen, når det står klart, så kan du også benytte det til dit eget åbent hus. Hvis i har et produkt, der skal lanceres eller præsenteres, kan i benytte klimakassen som lokation.

Reklamer

Udenpå Klimakassen bliver der mulighed for at lave en video-reklame for ens produkt med klimavenlige værdier, som man gerne vil promovere for de tusindvis af pendlere, der hver dag suser forbi Vinge station og Klimakassen.