Er du partner eller en del af Vinges foreningsliv?

Her kan du booke Klimakassen til din forening, virksomhed eller Frederikssund kommune. Er du partner eller en del af Vinges foreningsliv, kan du booke Klimakassen til alt fra møder og produktfremvisninger til brætspilaftener og læseklub. 

1) Vi godkender din anmodning hurtigst mulig

Vi gennemgår din ønskede booking og din mulighed for at få adgang til Klimakassen. Er vi i tivl om, hvem du er, spørger vi ind til din relation til Klimakassen.

2) Vi sender dig instrukser til adgang

Når vi har godkendt din booking, sender vi dig nærmere instruktioner om, hvordan du/I får adgang til Klimakassen. Klimakassen bruger ansigtsgenkendelse til at åbne døren. Derfor er det vigtigt, at du holder øje med din mail, og læser vejledningen grundigt. 

3) Efterlad Klimakassen i god stand

Husk at efterlade Klimakassen i samme stand, som da I ankom. Vi gør opmærksom på, at Klimakassen er videoovervåget, og vi gør brug af optagelserne, hvis der ikke er gjort rent.

Er du ikke partner eller en del af Vinges foreningsliv?

Hvis du hverken er partner eller en del af Vinges Foreningsliv, men stadig ønsker at se Klimakassen kan du her se de fremtidige events og arrangementer (gratis deltagelse for alle).

Har du stadig et ønske om at leje Klimakassen som privat-person, kommer muligheden snart for at leje Klimakassen mod betaling.